Courtin

In de schoonheidssalon werken we ook met Courtin, een productlijn die gebaseerd is op een acne huid.

De producten van Courtin bevatten onder andere Tea Tree Olie.
Tea Tree Olie heeft een bijzondere werking.
Het tast het gezonde weefsel niet aan en bevordert de normale celgroei en celvernieuwing. Door zijn oplossend vermogen is Tea Tree Olie in staat diep door te dringen in huidlagen en steenpuisten. Het vermengt zich met pus in puistjes en ontstoken wonden en bevordert de uitscheiding ervan.

De krachtige Tea Tree doodt bacteriën en heeft een verzachtende werking en is daardoor goed te gebruiken voor allerlei (huid)aandoeningen.  Er is naast de pure olie een uitgebreid assortiment aan producten voor de gezichtsverzorging waar Tea Tree Olie in verwerkt is.

De Courtin behandeling in de salon dient gezien te worden als intensieve probleembestrijdende behandeling. De onzuiverheden worden professioneel verwijderd zodat geen littekens kunnen ontstaan. Tussen de behandeling in is het van groot belang dat u met dezelfde Courtin producten uw huid blijft ondersteunen. Het resultaat van deze werkwijze zal u dan verbazen!

Een eerste behandeling is vaak gevoelig omdat de onzuiverheden grondig verwijderd moet worden. Hierbij kunnen kleine wondjes ontstaan en het herstel van de huid kan tot een week duren. Volgende behandelingen, gemiddeld na 6 weken zijn doorgaans sneller en minder pijnlijk.

 

Comments are closed.