Pedicure

Uw voeten verdienen een goede verzorging. U loopt er namelijk ongeveer 175.000 kilometer op in uw leven! Met een pedicure houdt u uw voeten gezond. Bovendien adviseren wij u over de dagelijkse verzorging en geschikte producten. U kunt bij ons terecht voor een standaard pedicure of voor diabetische voetverzorging.

Diabetische voet

Heeft u diabetes, dan kunnen uw voeten extra kwetsbaar zijn. Dit behoord tot de meest ernstige en kostbare complicaties van diabetes.
Wij zijn aangesloten bij ProVoet, de landelijke organisatie voor de voetverzorging/pedicure, en zijn gespecialiseerd in de behandeling van diabetische voet. Dankzij deze specialisatie kunnen wij diabetes patiënten behandelen en adviseren.

De voeten van diabetes patiënten zijn extra kwetsbaar omdat:
– de bloedsomloop in benen en voeten kan verminderen;
- het gevoel in de voeten kan verminderen of uitvallen;
– de voeten van stand kunnen veranderen.

Heeft u diabetes en last van deze klachten? Dan kunt u hiermee naar de huisarts gaan, met toestemming van de huisarts kunt u eventueel de behandeling van de pedicure vergoed krijgen van uw zorgverzekeraar. De eventuele vergoeding verschilt per zorgverzekeraar.

Heeft u graag persoonlijk advies?
Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies hoe u uw voeten het beste kunt verzorgen en bij welke behandelingen u baat heeft.

Comments are closed.