Drie generaties

Sinds 1938 is Drogisterij Pieter Oud úw drogist in IJsselmuiden en omstreken. Het familiebedrijf gaat al drie generaties mee.

De eerste generatie ♦ Schilder Johannes Pieter Oud werd op doktersadvies drogist. Hij had een slechte gezondheid en als drogist kon hij binnen werken. Zoon Pieter Lodewijk werkte in het schildersbedrijf en schoondochter Leidy hielp in de drogisterij. In 1959 ruilden de beide gezinnen van huis en nam de tweede generatie het roer over.

De tweede generatie ♦ Er werd iedere vijf jaar verbouwd. Eerst werd de drogisterij gescheiden van de verf- en behangafdeling. In de jaren die volgden werd de drogisterij flink uitgebreid en gemoderniseerd. Vanaf de jaren tachtig werkten dochters Annemieke en Heleen mee in de drogisterij en breidden deze verder uit met een schoonheidssalon. In 1986 ging de tweede generatie welverdiend met pensioen en zetten de beide dochters samen het familiebedrijf voort.

De derde generatie ♦ Wij, Annemieke en Heleen, werken inmiddels al heel wat jaren met veel plezier de drogisterij. Samen met ons fantastische team natuurlijk. Door het enorme succes van onze schoonheidssalon hebben wij onlangs onze verf- en behangafdeling verruild voor twee nieuwe salons en een zonnebankruimte. Met deze aanwinst zijn wij helemaal klaar voor de toekomst. En u bent natuurlijk van harte welkom!


Comments are closed.